28 Jan 2015

Stress

Assalamualaikum.

Gua dalam fasa hibernasi yang melampau dan stress yang-mats. T.T. So itulah dia. Tak tahu sampai bila. Kalau aku dah post cara normal disertai greetings kengkonon korea, maknanya dah okay lah tu. Currently, melalak dalam bilik nyanyi lagu I Love You by AKMU. Tak. Gua bukan putus cinta, sumpah bukan.

 

Papepun, sesiapa yang ternampak dan terbaca blog post ni. Gua harap dapat lah doa kan dipermudahkan urusan gua dan berjaya dunia akhirat. Doa kan juga orang di sekeliling gua lembut hati [Ini paling utama].



Don't worry, aku masih percaya Allah itu Maha Mendengar.
Terima kasih uolls.
Kbai.

4 comments:

cEro said...

Be strong.
De-stress dengan makan ais krim...
Works like a charm.

Sya Syahirah said...

stay positive for whatever it is ok? lama tak singgah sini hehe :)

nanadhoi said...

cEro,


Thanks di atas cadangannya,
:)

nanadhoi said...

Sya Syahirah,

Terima kasih :)

.Fully Owned by Che Nanad.
.Designed by Michilavea.