27 May 2014

24052014 : Festival Belia Putrajaya 2014 Part 3

Assalamualaikum.

Part 2.




Pukul 5 petang aku start gerak Masjid Sultan Mizan solat Asar. Waktu tu dah start hujan renyai-renyai dah.



Erk, sebenarnya bukan nak tangkap gambar dorang pun.


Kat sana jugak ada tapak-tapak perkhemahan. Jangan tanya aku kenapa dorang main khemah-khemah kat situ sebab aku pun tak tahu logik di sebaliknya. Mungkin perkhemahan zaman moden dah tak main dah berkhemah kat hutan-hutan, semua stok berkhemah kat bandar-bandar je. Zaman teknologi kann.





Senyap-senyap tangkap gambar, kot acik sekuriti marah ke. HAHHAH

Info-info pasal masjid boleh dapat kat sini. Tapi aku tak baca pon. HAHHAHA







Macam KLCC pulak ada jambatan tengah-tengah.


Teringat episod spongebob main naik turun mata kail dengan Patrick. 


Menarik, tapi tak de lah aku buat wish kat situ.


Spray Art.


Ini kat bus stop. Poster ni Kaki Seni buat. Cool jugak baca iklan-iklan dalam Bahasa Melayu baku. Kadang-kadang macam kelakar pun ada baca iklan dia.



video




2 comments:

cEro said...

Aku terlepas nak pergi...

Sibuk mende lain...
Sibuk tidoq...hahaha

nanadhoi said...

cehhh...
ingat sibuk mende lain tu,
ada majlis kat tempat lain ke hape,

rupanya sibuk tidoq pulak dia, cehh.

.Fully Owned by Che Nanad.
.Designed by Michilavea.