7 Dec 2013

SUKOL 2013 Mountain Bike.

Assalamualaikum.
12 Mei 2013



Sanggup tak balik rumah sambut birthday sebab teringin masuk mountain bike SUKOL 2013. Padahal dah bertahun, tak dapat sambut birthday on time dengan family. Tahun lepas, 12 Mei tu jugak ada Modul Kemahiran Insaniah .-__- Tapi tahun ni ada bedanya, Allah bagi rejeki. Kekonon fefeeling ni hadiah birthday, bagi kat diri sendiri. HAHHAH. 



Kitorang main 6 orang bergilir-gilir pusing satu tasik. Memang rasa lah ke’mountain bike’an dia. Duduk atas basikal pon sampai terangkat-angkat. Tapi satu je aku tak puas hati, ada sorang peserta perempuan ni, dia tersekat kat satu point ni, tapi dia tak nak bagi orang belakang dia lalu. Dan masalahnya, orang belakang dia aku.Geram gilaa, at the end aku dapat potong gak dia dengan 1-2 orang yang lain. Tu lah, balasan buat jahat kat orang.HAHHAH. Nasib baik dapat team member yang hebat-hebat, merasa lah dapat hadiah. Alhamdulillah.



Oh no. 3. 

No comments:

.Fully Owned by Che Nanad.
.Designed by Michilavea.